2 weken overtijd???

2 weken overtijd 2x nega getest, toch zwanger?

Apr 04, 2005 · Ik heb precies hetzelfde, ben nu ook ruim 2 weken overtijd 1 test gedaan en een heeeeel vaag streepje, 2e test met ochtendurine, negatief, derde test (predictor) bij de huisarts, negatief, dus volgens haar ben ik niet zwanger.

.. Ervaring twee week overtijd, negatieve test en wel

Ik was meer dan 2 weken overtijd toen ik de eerste keer positief testte en zelfs toen was het maar een heel licht streepje op de test. beingamommy 18/09/2015 Ik heb het ook gehad en toen sloeg ik een hele cyclus over.

Innestelingsbloeding, 2 weken over tijd, negatieve test

Homepage › Forums › Zwanger worden › Zwanger proberen te worden › Innestelingsbloeding, 2 weken over tijd, negatieve test… Dit onderwerp bevat 11 reacties, heeft 7 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Nicole Spaans 1 jaar, 4 maanden geleden.

Overtijd maar niet zwanger: hoe kan dit? – 24Baby.nl

Overtijd, maar niet zwanger. Je bent overtijd wanneer je niet ongesteld wordt op de dag dat je het zou verwachten. Wanneer je niet ongesteld wordt, denk je …

2 dagen overtijd, zwanger of niet? – Zwangerschap, kind

Wanneer je 2 dagen overtijd bent wordt het spannend: zwanger of niet. Voor vrouwen die zwanger willen worden de meest stressvolle periode van de menstruele cyclus.

2 weken overtijd, negatieve test, maar toch …

27 november 2009 om 15:27. Hoi iedereen, Jullie zullen denken, daar is ze weer, met haar gezaag over “inbeelding van zwangerschap”. Dus zoals jullie weten heb ik gisteren een claerblue digitale zwangerschapstest gedaan, dus op 2 weken overtijd.

Overtijd – babyopkomst.nl

Als je langer dan 2 weken overtijd loopt, noemen we dat serotien. Het is heel normaal om wat overtijd te lopen. Als je voorbij de 41e week bent zullen veel verloskundigen een inwendig onderzoek doen om te beoordelen of ze je kan strippen.

Ik ben over tijd, Ben ik zwanger? | Mens en Gezondheid

Ik ben vandaag 2 weken en 1 dag overtijd. Ik heb vanmorgen een test gedaan en die was negatief. Ik testte met de kruitvat test 2 voor 5 euro… ik heb een cyclus van 28 dagen en ben altijd op tijd ongesteld! Verder ben ik al 6 maanden van de pil af en dat omdat we een kindje willen!

Overtijd en geen symptomen – Zwangerschap, kind & …

Wanneer je dus hoort praten over 2 dagen na NOD dan betekent dit dat de desbetreffende vrouw 2 dagen overtijd is. Op een forum wordt deze term vaak gebruikt. Op een forum wordt deze term vaak gebruikt.

Zwangerschapstest negatief, menstruatie blijft weg | …

maar nu is mijn vraag ik ben 8-2-14 voor het laatst ongesteld geweest. dus nu 2 weken overtijd! heb 4 negatieve (urine) testen, 1 negatieve bloed test en vandaag echo (bij de verloskundige) gehad maar er is niks te zien! volgende week donderdag moet ik …

About: qvsr