hoe leer ik furby nederlands praten?

hoe leer ik furby nederlands praten? | Furby – Forum

Mijn dochtertje heeft vandaag voor het eerst een furby gekregen. Vanmiddag sprak hij wel wat nederlandse dingetjes, maar nu gaat hij steeds slapen en beweegt alleen nog met zijn mond en oren. Helaas ontbreekt de handleiding dus ik heb geen idee hoe ik hem andere nederlandse woordjes kan leren.

Furby’s taal leren – YouTube

Klicken, um auf Bing anzusehen1:09

Dec 06, 2013 · in dit korte filmpje wil ik laten zien hoe je kunt zien wat Furby zegt dit kan alleen als je de app gebruikt (op dit moment alleen nog te krijgen voor Apple)

Autor: Jocelijne Brus

Hasbro Furby handleiding – Gebruikershandleiding.com

hoe moet ik mijn furby nederlands leren praten? ik versta niks van dat furbysh!!! Gesteld op 17-5-2016 om 07:50. Reageer op deze vraag Misbruik melden. je moet gewoon heel veel tegen hem praten, dan leert hij vanzelf Nederlands. Je kunt ook de furby app installeren,(niet furby BOOM!) dan is er een woordenboek en weet je een beetje wat …

Furby praat! – YouTube

Klicken, um auf Bing anzusehen0:16

Feb 13, 2013 · Met behulp van de Furby app (beschikbaar voor iPhone®, iPod touch®, iPad®, en Android®) leer je je pluizige vriendje te communiceren in het Nederlands en leert hij jou de taal van de Furby

Autor: SinQel Waalwijk

hoe moet ik mijn furby nederlands leren praten? ik …

hoe moet ik mijn furby nederlands leren praten? ik versta niks van dat furbysh!!! Gesteld op 17-5-2016 om 07:50 in forum Hasbro Furby Misbruik melden. je moet gewoon heel veel tegen hem praten, dan leert hij vanzelf Nederlands. Je kunt ook de furby app installeren,(niet furby BOOM!) dan is er een woordenboek en weet je een beetje wat …

Nederlands Leren Praten – Vinden.nl

Nederlands Praten is a program for www.nederlandspraten.nl Succes bij het leren van de Nederlands Praten , Nederlands spreken, Nederlands leren , Cursussen Nederlands gratis | Leren Nederlands

Furby – JongeVos.nl

Furby kan 23 verschillende namen en stemhoogtes hebben en 6 bont types en vier verschillende kleuren ogen. Een Furby heeft geen slaap patroon. Hij gaat slapen als je niet meer met hem wil spelen.

bol.com | Furby Voodoo – Paars/Blauw, Hasbro | …

Toen ik klein was ongeveer 8 jaar en mijn allereerste Furby kreegwas dit 1 van de leukste dingen waar ik naar uitkeek.Tot mijn grote spijt is dit speegoed verdwenen met de verhuis en kon ik het nooit laten tonen aan mijn klein zusje hoe …

4.3/5(65)

About: qvsr