Inzending 166: Vaarwel mijn kind

Inzending 166: Vaarwel mijn kind

Vaarwel mijn kind. 5 oktober 2010 heb ik jou weg laten halen. Om jou een betere toekomst te geven. Dit is wat mensen me aanbevalen. Maar ik hoopte dat je nog even bleef kleven. Ik mis je.

Inzending 167: In opstand

Ze willen het doden, het vermoorden. Abortus plegen. En meestal niet omdat ze geen geld hebben om er voor te zorgen, nee omdat ze er nu geen zin in hebben. Ze hebben er even geen tijd voor. Eerst maar hun studie afmaken. Maar dat gaan we mooi niet doen! Eigen schuld! Het kind leeft al een hele tijd en wacht tot hij er uit mag en dan wordt hij …

Gedichten.nl: gedicht: Bij de dood van een klein kind

Misschien als onze ogen, kind, eenmaal verstillen, wij doorschouwen, dat van de aarde zij, mijn kind, niet méér ervoeren dan de jouwe. J.Paul Jordaans (1963 – .) 2014 ***** Auf den Tod eines kleinen Kindes Jetzt bist du schon gegangen, Kind, Und hast vom Leben nichts erfahren, Indes in unsern welken Jahren Wir Alten noch gefangen sind.

De windroos – Gedichten

De dichtwedstrijd staat open voor iedereen met literair talent en/of literaire aspiraties.De te kiezen dichtvorm is vrij. Het gedicht moet gaan over Haarlemmer Olie en bestaan uit maximaal 12 tot 14 regels in de Nederlandse taal. De inzending mag bestaan uit 1 gedicht per persoon. Het gedicht mag niet eerder gepubliceerd of bekroond zijn.

Gedichten.nl: gedicht: Koppeling

Gedicht: Koppeling – De populieren pluizen en hier in huis is het ook niet terwijl mijn kinds-kind zich naar het daglicht werkt, het vruchtwater twee dagen eerder naar de aarde deed vloeien o goden, geen infectie, complicatie als ik bidden mag, geloof en

Vaarwel | Herman van Veen Lyrics, Song Meanings, …

Herman van Veen (born 14/3/1945 in Utrecht) is a Dutch singer, songwriter and author. He was the creator of Alfred Jodocus Kwak, an …

Zangbundel – Gemeente van Apostolische Christenen

Diverse liederen zijn te beluisteren als aan de rechterkant een staat. In de liedtekst kan je dit afspelen.

MIJN ALLEREERSTE SUCCESSEN – PDF

9 WITTE KERST met WILL TURA Maria kind 147 Alle dagen aanzoek 161 Om een tijd alleen te zijn 162 Yasmina 163 Verboden dromen 164 Meisjes van vandaag 165 Twee oudjes 166 De sta ik daar Er is een plaats in mijn armen Als de muren konden praten Een vrouw Kamer 501 Vergeven kan vergeten niet In mijn caravan Sil en de baby Vaarwel

About: qvsr