Kan ik een maandelijkse factuur ontvangen?

Veelgestelde vragen – Is het mogelijk om een …

Is het mogelijk om een maandelijkse factuur te ontvangen? Nee, dat is niet mogelijk, echter het maandelijkse premiebedrag en de hieraan gekoppelde assurantiebelasting staan vermeld op uw polisblad. Verwante artikelen

Kan ik een maandelijkse factuur ontvangen? | Qurrent …

Je kan betalen via automatische incasso, via factuur, of het is mogelijk om met automatische incasso te betalen en alsnog een factuur voor de eigen administratie te ontvangen. Op dit moment heb ik deze laatste optie voor je geselecteerd.

Een factuur, afschrift of betalingsbewijs ontvangen

Als u uw Google Ads-kosten betaalt via maandelijkse facturering, zijn er drie manieren waarop u een factuur kunt ontvangen: E-mail: we sturen u een factuur per e-mail binnen vijf werkdagen na het begin van elke maand. Deze bevat uw kosten van de vorige maand.

Kan ik een maandelijkse factuur ontvangen? | Qurrent …

Normaal gesproken krijg je geen factuur voor de voorschotbetaling als je betaalt per automatische incasso, maar de klantenservice kan je deze wel toesturen.

Kan ik een kopie van de factuur ontvangen? | PostNL

Kan ik een kopie van de factuur ontvangen? Waar vind ik alle details van mijn factuur terug? Wat betekent de regel ‘Toeslag handmatige verwerking’ op mijn factuur? Wat houdt de zin ‘Toeslag Overschrijding max pakket dimensies’ in op mijn factuur?

Waar kan ik mijn maandelijkse Park-line factuur inzien?

Waar kan ik mijn maandelijkse Park-line factuur inzien? U vindt uw Park-line factuur terug op uw Persoonlijke Pagina . U vindt uw factuur onder ‘Overzichten’ en dan ‘Facturen’ .

Kan ik een BTW vermelding krijgen op mijn factuur? | …

Kan ik een BTW vermelding krijgen op mijn factuur? Vanaf 1 april 2017 wordt er geen BTW meer weergegeven op de maandelijkse factuur. Indien je wel een BTW factuur wenst te ontvangen, kun je dit aanvragen via het contactformulier in MyYoufone .

Factuur via e-mail ontvangen | KPN Zakelijk

Ik heb geen factuur ontvangen. Hoe kan ik een kopie of specificatie van mijn factuur opvragen? Een digitale kopie of specificatie van uw factuur kunt u via uw persoonlijke MijnKPN opvragen.

Factuur uit het buitenland, hoe in te vullen in je btw

Dat leg ik je in dit artikel graag uit. Factuur uit het buitenland voor rechtstreeks aan jou geleverde goederen of diensten . In dit artikel ga ik er vanuit dat je een dienst of een product uit het buitenland hebt gekocht en dat dat rechtstreeks aan jou is geleverd.

Wanneer is een oude factuur verjaard? | Financieel

Ik heb wel 3 maanden 190 euro p.m. mondeling afgesproken, maar ik heb hem meerdere keren iedere maand een bericht gestuurd dat ik de factuur graag wil ontvangen, zonder reactie oid. Ik heb gestuurd dat ik stop met betalen, omdat ik niet weet welk bedrag ik hem verschuldigd ben.

About: qvsr