KPN zet niet over, heeft mijn klantnummer niet

KPN zet niet over, heeft mijn klantnummer niet | Simyo …

Dec 27, 2013 · Dag, Ik kreeg een afwijzing voor overzetten van KPN naar Simyo. Ik heb gebeld met KPN: simyo heeft mijn klantnummer niet vermeld. KPN wil het overzetten alleen regeeln als mijn klantnummer ( 036112021) er bij staat, jullie moeten mijn simkaart nummer juist niet vermelden.

Ik kan mijn klantnummer niet vinden | KPN Forum

Hallo Bots, Welkom op het forum. Ik kan je het klantnummer niet geven i.v.m. fraudegevoeligheid. Je kunt het klantnummer zelf wel zien, als je via internetbankieren naar het betalingskenmerk kijkt, is het klantnummer het gedeelte vóór de punt.

Opvragen klantnummer – KPN

Vind je klantnummer op je bankafschrift, factuur of in MijnKPN. Internet & Bellen abonnement en een Mobiel abonnement maakt KPN gebruik van verschillende klantnummers. Mijn vraag gaat over een ander onderwerp. Ik begrijp het antwoord niet. De geboden oplossing werkt niet.

Waarom kan ik niet inloggen en/of ook registreren op

ja waarom kan niet inloggen ook niet registrenen ja de hele website van kpn is echt onzin ik kan niet inloggen ik kan mij niet registrenen ja ik kan niets doen ja wat is dat kan mij imenand bellen aub voor deze evraag mijn nr is *gemodereerd*, ja vandaag bellen over een uur aub groeten asanovic predrag.ik ben niet te vreden over inloggen en mijn kpn …

Wisselgesprek werkt niet meer | Zakelijk KPN Forum Sep 26, 2017
KPN Fon werkt niet met mijn zakelijk abonnement | Zakelijk

Weitere Ergebnisse anzeigen

Inloggen MijnKPN | KPN Zakelijk | KPN

Als u uw gebruikersnaam bent vergeten kunt u om privacy redenen helaas niet uw gebruikersnaam opvragen. Wij adviseren u een nieuw MijnKPN Zakelijk account aan te maken door het registratieformulier in te vullen.

MijnKPN direct inloggen | Regel alles snel & eenvoudig | …

 ·

24/7 toegang in de online omgeving van KPN. In MijnKPN beheert u eenvoudig uw abonnementen, facturen en persoonlijke gegevens. Log direct in, daarna kunt u aangeven welke abonnementen of diensten van KPN u gebruikt.

Wachtwoord wijzigen voor Mijn.is.nl | KPN …

Klanten over KPN Internedservices. Vacatures. Linux Engineer. Windows Engineer. Stageplaatsen. Log in op Mijn.is.nl met uw gebruikersnaam (klantnummer) en bijpassend wachtwoord. Handig om te weten: de gebruikersnaam is vaak opgebouwd uit [email protected] Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet …

KPN, sluit aan, of niet? – Gek op Klanten

 ·

Op de vraag of ze de vraag om een specificatie van twee facturen met bijbehorend klantnummer kan door geven aan haar collega’s van de afdeling facturen, komt het mooie antwoord: “ Nee dat kan niet, wij kunnen niet communiceren met andere afdelingen, ook geen mail.

KPN – Wachtwoord wijzigen

Uw browser (Internet Explorer 8 of ouder) is verouderd. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites.

About: qvsr