Mijn dochter van 11 is vegetariër. Krijgt zij wel genoeg voedingsstoffen binnen?

Mijn dochter van 11 is vegetariër. Krijgt zij wel genoeg

Mijn dochter is 11 jaar en sinds een jaar vegetarisch. Gelukkig kan ik haar er nog van overtuigen vis en ei te eten. Maar ik ben toch bang dat ze nu te weinig voedingsstoffen binnen krijgt.

Vragen aan Anita Mulderij – vraagbaak – solvo.nl

Krijgt zij wel genoeg voedingsstoffen binnen? Mijn dochter is 11 jaar en sinds een jaar vegetarisch. Gelukkig kan ik haar er nog van overtuigen vis en ei te eten. Maar

Dag 311 vervolg (de autoritaire moeder) | mijn reis naar …

(mijn dochter is bijna 11, ik heb haar op haar niveau enigszins geïnformeerd over hoe ze met voeding kan omgaan waardoor ze passende keuzes kan maken in hetgeen ze eet). Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben controle te willen uitoefenen op het eetpatroon van mijn dochter die voortkomt uit de angst dat ze niet voldoende …

Help, dochter wil vegetarisch worden | Ouders Online

Mijn dochter van bijna 8 is een erg lief en gevoelig meisje en erg begaan met dieren. Sinds een week of wat vertikt ze het om vlees te eten. Prima op zich, maar de rest van het gezin wil wel vlees blijven eten.

Mijn dochter van 10 liegt zonder blozen en steelt
Vegetarisch | Ouders Online

Weitere Ergebnisse anzeigen

Mogen kinderen vegetarisch eten of komen ze dan

Ik heb dit gerespecteerd. Het hebben van een eigen visie is iets wat kinderen ook moeten kunnen oefenen tijdens hun jeugd. Ik heb mij wel verdiept in vegetarisch koken om er voor te zorgen dat mijn kinderen toch alle voedingsstoffen binnen kregen.

Slik! Mijn zoon wordt opgenomen in een eetkliniek

Groentes zijn ook lastig. Zijn eetpatroon is dus heel beperkt, maar niet zo ernstig als bij jouw kinderen. Ik heb het idee dat het bij Pelle vooral angst voor het onbekende is en niet zozeer een overprikkeling. Hij krijgt denk ik wel genoeg voedingsstoffen binnen. Hem laten wennen aan nieuw voedsel gaat een beetje met vallen en opstaan.

Hoeveel drinken heeft mijn baby nodig? | …

De eerste weken weet je dat je kind genoeg drinken krijgt als hij ongeveer 6 natte luiers en 2 tot 5 poepluiers heeft per 24 uur. Daarna geldt: als je baby goed groeit, ongeveer 6 natte luiers per dag heeft en levendig is, krijgt hij genoeg.

Moeder Lili en Howick: Mijn kinderen blijven waar ze

Ook haar dochter Lili krijgt ze aan de telefoon. ,,Ik ben op dit moment alleen maar heel blij voor mijn kinderen. Zij mogen blijven waar ze thuishoren. 11:48 Hoe is de relatie van kinderen

‘Doodeng om moeder van lesbische dochter te zijn’ | …

In de vele reacties op het verhaal van Schotveld wordt vol lof gesproken over hoe zij met de geaardheid van haar dochter omgaat. “Een bijzonder sterk relaas over anders zijn.

Hoe eet ik minder vlees of vegetarisch? | Voedingscentrum

Gezond eten zonder vlees of met minder vlees is niet moeilijk. Ook zonder vlees eet je volgens de Schijf van Vijf. Daarbij let je erop dat je genoeg eiwit, ijzer, vitamine B1 en vitamine B12 binnenkrijgt. Dit zijn voedingsstoffen die je vindt in …

About: qvsr