Olaitan: ”Ik kende het Nederlandse voetbal eigenlijk niet zo goed”

Messi vol lof: ‘Ik kende hem niet goed, maar Arthur doet

 ·

Messi vol lof: ‘Ik kende hem niet goed, maar hij doet me denken aan Xavi’ Maandag, 3 september 2018 om 21:45 Lionel Messi is te spreken over het handelen van Barcelona op de zomerse transfermarkt.

Nederland krijgt er vandaag een held bij: Roy De Ruiter

Die andere vlieger is net zo dapper alleen heeft Roy niet steeds hetzelfde maatje mee gehad. En de Militaire Willems-Orde draait om meer dingen dan alleen moed. Het gaat ook om beleid en trouw.

Marianne Vos pakt in Waterloo de zege bij de vrouwen, …

Ik wist eigenlijk niet hoe goed of slecht ik zou zijn voor de aanvang van deze wedstrijd. Ik kon meteen goed opschuiven maar merkte dat Ellen Noble echt wel heel sterk was”, begon Marianne Vos.

FC Twente | Niets is geheel waar, en zelfs dat niet.

“Ik denk het niet, ik zag toen nog niet zo veel wedstrijden van het eerste. Maar Liga is wel mijn club geworden, ook al was ik als kind voor Saprissa. Maar Liga heeft zoveel voor me betekend, die club blijft in mijn hart zitten. Als ik in Costa Rica terug ben, probeer ik altijd wel een wedstrijd te kijken. Ik kom er nog graag, ken er nog veel mensen.

Luuk de Jong: ‘We wisten dat we eigenlijk niks te

Ik vind het verschrikkelijk dat zoals het er nu naar uitziet er weer een Nederlandse club uitvalt waardoor de kans dat Nederland weer punten verliest sterk aanwezig is als dat helemaal niet nodig was.

Van der Poel debuteert met brons op WK …

“Ik voelde me eigenlijk niet zo goed, maar het is geweldig om hier voor zoveel publiek te mogen winnen”, aldus Schurter, die dankbaar was dat hij in de beginfase als een concurrent zag afhaken.

Nederland heeft er een held bij: ‘Een held hoeft geen

Nederlands voetbal; Buitenlands voetbal ,,We constateerden dat wij eigenlijk niet goed wisten wat zo’n vlieger nu precies meemaakt. maar niet persoonlijk kende. Ik moest eerlijk gezegd

Oranje-selectie Danjuma doet wenkbrauwen fronsen: …

Sterkhouder Antwerp niet opgeroepen: ‘Ik hoop pas op het einde van het seizoen’ Simen Juklerod is vooralsnog een goede aankoop gebleken voor Antwerp. De linksachter maakt veel indruk bij The Great Old.

About: qvsr