Reinhard Withaar: ‘De schoenen van mijn oom hebben me betoverd’ [vakidioot]

Reinhard Withaar: ‘De schoenen van mijn oom hebben …

 ·

In de rubriek Vakidioot leggen we een schoenenprofessional een aantal persoonlijke vragen voor. Deze keer: Reinhard Withaar (54). Samen met zijn zoons Laurens (32) en Jasper (27) staat hij aan het hoofd van Reinhard Frans.

Schoenvisie 9 – 2017 – Vakidioot

 ·

‘De schoenen van mijn oom hebben me betoverd’ In de rubriek Vakidioot leggen we een schoenenprofessional een aantal persoonlijke vragen voor. Deze keer: Reinhard Withaar …

Schoenvisie 4 – 2018 – Vakidioot

 ·

Reinhard Withaar: ‘De schoenen van mijn oom hebben me betoverd’ Niet zozeer vanwege de stad, maar vanwege de mensen die er wonen. Zij hebben me iets laten zien wat het beste is te omschrijven als de rijkdom van de armoede. Ik zag daar kinderen die met een blikje aan het voetballen waren op een grasveld zonder gras. ‘De schoenen

Custom-made schoenen – Bernie Mag

Eigenlijk dekt ‘op maat gemaakt’ de lading niet als we het over de schoenen van Duyf hebben. Kies je voor een paar van het Haarlemse atelier, dan merk je al snel dat het verder gaat dan schoenen die perfect passen.

Mijn moeder kwam terug; ik hoorde haar zingen …

Mijn moeder liep mee met de visite tot onder de waringin en wuifde de bezoeksters en hun kinderen na. Ik stond op de waranda en luisterde naar de geluiden die van de Lembangweg kwamen. Ik kon horen dat de auto s naar boven reden, de berg op, waar de zon al in de vulkaan lag te slapen.

KATJA IS DE MOOISTE !! Weg met Karin Spaink. – …

Jun 19, 1997 · ontbreekt was een toevallig foutje van me toen ik mijn naam moest opgeven bij mijn provider. Vandaar. Ik geloof dat haar oom of zo een dikke vinger in de GTST- pap heeft en dat helpt natuurlijk. > >In de Baja hebben ze nochtans allemaal van die Pamela-Andersonse > >kwaliteiten. >

2009 – 03 – Spinner Magazine by Nederlandse Flipper

Tijdens de kwalificatie had ze haar schoenen al uitgetrokken. Dank zij mijn oom en tante. Zij hadden een kast in de kelder staan. “Dertig vrijwilligers van de NFV hebben …

[XLS-Datei]

www.degeheimezender.nl

 · Webansicht

Als de dag van toen Reinhard Mey Als de fanfare Rita and the Golden five Als de jachthoorn klinkt De jongen van de pont De jongen van mijn hart Arletta De jongens uit het noorden De kat van me buurvrouw De kauwgomballenboom De …

[XLS-Datei]

www.degeheimezender.nl

 · Webansicht

De jongen van mijn hart Arletta Één van hen ben ik Armand Op de tandem naar Marokko Rij ik in me eentje in m’n eendje t Stekkie van oom Jekkie Alle vrouwen zijn stapel op mij Han Wellerdieck Die vrouw van mij Je hebt me helemaal betoverd Leg je hoofd maar op m’n schouder Of ik je terug zal zien Aan de maas

Vertaalde liedjes (eventueel ook uit Nederlands, naar

Het voordeel van vertaalde liedjes: een leuke melodie met verstaanbare tekst. Hier slaan De Strangers de bal mis: de meeste Nederlandstaligen …

About: qvsr