Therapie: De tijd is om

Therapie: De tijd is om – Proud2Live – Proud2bme

Als er dan gezegd wordt dat de tijd om is krijg ik vaak het gevoel dat ik niet belangrijk meer ben en dat ik er weer alleen voor sta. Ik weet dat het niet zo is maar dat is wel mijn automatische gedachte.

Maak een afspraak bij Therapie Tiel – Hendrik Jan Dekker

De behandeling bij Therapie Tiel Je krijgt bij mij eerst de tijd om rustig je verhaal te vertellen. Dat is vaak al fijn. Zo kom ik erachter wat er aan de hand is en kan ik je vertellen hoe de behandeling bij Therapie Tiel eruit gaat zien. Bij mij in de praktijk maak ik gebruik van verschillende behandelmethodes zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen.

Maak een afspraak bij Therapie Westerbork – Natalie …

De behandeling bij Therapie Westerbork Je krijgt bij mij eerst de tijd om rustig je verhaal te vertellen. Dat is vaak al fijn. Zo kom ik erachter wat er aan de hand is en kan ik je vertellen hoe de behandeling bij Therapie Westerbork eruit gaat zien.

Intensieve Therapie aan Zee – Individuele psychologisch

Merkt u dat de dagelijkse druk te groot wordt en heeft u daardoor het gevoel niet meer aan de verwachtingen te kunnen voldoen? Zijn wekelijkse gesprekken met een psycholoog niet goed mogelijk door drukke of onregelmatige werkzaamheden? Gun uzelf dan een week de tijd om met professionele begeleiding weer helemaal tot uzelf te komen.

Bel mij en maak een afspraak bij Therapie Hoogmade

Ik hoop je met mijn website op weg te helpen wat betreft de klachten en vragen die ik behandel en hoe ik werk in mijn praktijk Therapie Hoogmade. De eerste stap heb je dus nu gezet en je bent bij mij aan het juiste adres! Je bent niet de enige Het is ook goed om te weten dat er veel anderen zijn met soortgelijke problemen.

Een therapie van kennismaking tot afsluiting – Inbeeld

Als we besloten hebben de therapie af te gaan ronden, komen we in de derde en de afsluitende fase van de therapie. We nemen de tijd om de therapie goed af te bouwen en afscheid van elkaar te nemen. Hoe lang dit duurt, is afhankelijk van de situatie en jouw behoeften. Vaak nemen we hier nog een maand voor.

Therapie Almelo bij therapeute Annet Fokkinga

De behandeling bij Therapie Almelo. Je krijgt bij mij eerst de tijd om rustig je verhaal te vertellen. Dat is vaak al fijn. Zo kom ik erachter wat er aan de hand is en kan ik je vertellen hoe de behandeling bij Therapie Almelo eruit gaat zien.

Praktijk de Ontdekking

Welkom bij De Ontdekking! Praktijk De Ontdekking is een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, gevestigd in het havenkwartier te Deventer. In mijn praktijk geef ik, Kathelijne van Beek , biodynamische therapie die gericht is op een groter bewustzijn van het lichaam krijgen.

About: qvsr